Akutte trafikændringer

 

Her kan du se de seneste driftsændringer på Arrivas afgange.

Rejser du tit på den samme strækning? Så tilmeld dig Min Trafikinfo og få besked, hvis der er aflysninger eller forsinkelser på din rejse.

Husk, hvis dit tog bliver aflyst, kan du bruge din billet til den næste mulige forbindelse. Du behøver altså ikke købe en ny billet for at gennemføre din rejse. Hvis du vælger ikke at gennemføre din rejse på grund af en forsinkelse / aflysning, kan du se her hvordan du kan få din billet refunderet.

Hvor bliver toget af? Hvis du vil se hvor i landet dit tog befinder sig lige nu, kan du tjekke Landets Puls.

 

Dæmningsbrud ved Kibæk

På baggrund af et meget kraftigt skybrud fredag den 26. august er sporet ved Kibæk mellem Skjern og Herning blevet ødelagt. De voldsomme mængder regn skyllede jord og skærver væk, så flere meter jernbane blev ødelagt. 

Banedanmark er i gang med at undersøge hændelsesforløbet og arbejder på hurtigt at genetablere sporet, så vi igen kan køre tog på strækningen. Da det er et større arbejde at anlægge og sikre dæmningen, er den foreløbige prognose fra Banedanmark, at sporet er lukket frem til og med den 26. september.

Læs mere på Banedanmarks hjemmeside her.

Mens sporarbejdet står på, er der indsat togbusser på strækningen mellem Herning og Skjern. Find dine forbindelser på rejseplanen.dk 

Senest opdateret d. 09.09.2022

Bliver du mere end 30 minutter forsinket i ankomst til din bestemmelsesstation? Så kan du være berettiget til Arriva rejsetidsgaranti.

Vær opdateret med seneste nyt fra Arriva

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

Arriva station stop