Privatlivs- og cookiepolitik

Arriva Danmark A/S tager beskyttelsen af personoplysninger alvorligt. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi beskytter dine oplysninger, og hvilken betydning det har for dig, hvis du anvender vores brugertilpassede services. Beskyttelsen af personoplysninger sker i overensstemmelse med den gældende lovgivning på området.

Privatlivspolitik

Dataansvarlig

Serviceudbyderen og den dataansvarlige er Arriva Danmark A/S, Skøjtevej 26, 2770 Kastrup, Danmark (herefter benævnt ”Arriva”). Du kan kontakte den dataansvarlige på ethvert tidspunkt med spørgsmål vedrørende databeskyttelsen. Kontaktinformation fremgår nederst på denne side. 

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det omfatter eksempelvis dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mail adresse. Til forskel herfra er en oplysning om antallet af brugere på en hjemmeside eksempelvis ikke personoplysninger.

Indsamling, behandling og opbevaring af personoplysninger af Arriva

Personoplysninger indsamles via dette website, når du selv udleverer oplysningerne, ved eksempelvis registrering, udfyldning af formularer, ved at sende e-mails til os og ved køb af billetter. Vi behandler oplysningerne med det formål, der i hvert tilfælde er angivet, eller automatisk kan udledes af anmodningen om oplysningerne. Det betyder, at vi f.eks. behandler de personoplysninger, som du udleverer ved kunderegistrering, med henblik på at identificere dig som kunde. Enhver brug af personoplysninger i reklamehenseende sker alene med henblik på markedsføring af os overfor dig. Oplysninger overføres kun til tredjepart, hvis det er eksplicit reguleret i loven, eller såfremt det er angivet i vores forretningsbetingelser. 

Vi anvender din e-mail adresse med henblik på at tilbyde dig lignende varer eller services, men kun såfremt du på forhånd har givet dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til os tilbage. Det foretages lettest ved at klikke på ”Afmeld” i bunden af Nyhedsbrevet og følge proceduren. Desuden kan du altid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Arrivas kundeservice.

Du kan til hver en tid komme med indsigelser mod behandling af dine personoplysninger med henblik på reklamering, markedsundersøgelser eller meningsmålinger. Sådanne indsigelser skal rettes til Arrivas kundeservice, eller du kan sende et brev til: Arriva Danmark A/S, Skøjtevej 26, 2770 Kastrup, Danmark, mærket "Indsigelse".

Hvis vi anvender personoplysninger til et formål, der i henhold til lovgivningen kræver dit samtykke, efterspørger vi et sådant i hvert tilfælde. Har du givet dit samtykke, kan du til hver en tid tilbagekalde det.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse eller lignende.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover i anonymiseret form til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, marketing og indholdet af denne side. 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Arriva Danmark A/S, skal du rette henvendelse til Arrivas kundeservice. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har også mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Sådan klage indgives til Datatilsynet.

Sikkerhed, SSL teknologi

Arriva har taget tekniske og organisatoriske metoder i brug for at beskytte dine personoplysninger imod utilsigtet eller tilsigtet manipulation, tab, ødelæggelse eller adgang for uautoriserede personer. Sådanne sikkerhedsmetoder bliver løbende tilpasset den teknologiske udvikling. Overførsel af personoplysninger mellem din computer og vores server er altid krypteret (SSL procedure, Secure Socket Layer).

Cookiepolitik

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler sendt til din browser af en webserver og lagret på din harddisk. Cookies indeholder informationer, som senere kan læses af en web server i det domæne, tekstfilen blev sendt fra. Cookies kan ikke køre programmer eller overføre virus til din computer. De cookies, vi anvender, indeholder ikke nogen personoplysninger, og de flettes ikke med nogen personoplysninger. Der skelnes mellem to forskellige typer cookies. Session cookies slettes, når du lukker din browser, mens midlertidige- og permanente cookies bliver gemt i en længere periode eller på ubestemt tid. Cookies anvendes i dag af stort set alle websites og kan være nødvendige for at levere en service på websitet.

Hvilke data gemmes? 

Ingen personoplysninger lagres i de cookies, der anvendes af os. De kan derfor ikke forbindes til nogen specifik person. Når en cookie aktiveres, modtager den et identifikationsnummer. Personoplysninger, såsom navn, IP adresse mv. bliver på intet tidspunkt forbundet med identifikationsnummeret. Ved brug af cookie-teknologien modtager vi alene oplysninger, der er udleveret anonymt såsom hvilke af vores hjemmesider, der er blevet besøgt mv. 

Hvilke cookies bruges på arriva.dk

Arriva gemmer ingen cookies på din computer, medmindre du har accepteret dem på arriva.dk. Hvis du accepterer cookies på Arrivas website bruger vi dem til at undersøge, hvordan websitet bliver anvendt, så vi kan forbedre brugervenligheden. Oplysningerne i statistikken er anonymiserede og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Navn Kategori Udbyder Formål Udløb Type
NET_SessionId
Nødvendige
arriva.dk
Benyttes ved Mit Arriva, så vi ved hvilken bruger der er logget ind.
Session
HTTP
ASPXAUTH
Nødvendige arriva.dk Benyttes ved Mit Arriva, til login verifikation.
Session HTTP
NSC_mc_wt_JJT_
TTM_QSPE
Nødvendige arriva.dk Benyttes I forbindelse med TDC Hosting til at styre hvilken server brugeren sendes til. 24 timer HTTP
SC_ANALYTICS_
GLOBAL_COOKIE
Statistik arriva.dk Statistik: Sitecore Analytics
10 år
HTTP
_ga Statistik Statistik: Google Analytics 2 år HTTP
ArrivaAllowCookies Nødvendige arriva.dk Gemme nej til cookies 1 år
ArrivaHideCookieBox Nødvendige arriva.dk Skjule cookie banner 1 år

 

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. Blokering af cookies er afhængig af, hvilken browser du anvender. Hvis du blokerer for cookies, skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende alle funktioner og services, da mange af disse forudsætter brugen af cookies.

Klik på browser listen for at få vejledninger til din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. 

Ændring af privatlivs- og cookie politik.

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende privatlivs- og cookie politik. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte Arriva ved brug af nedenstående kontaktinformation, hvis du har yderligere spørgsmål til cookies. 
Spørgsmål generelt om cookies, bekendtgørelse og vejledning kan rettes til Erhvervsstyrelsen, erst@erst.dk eller tlf. 35 29 10 00.

Kontakt Arriva

Du kan kontakte Arriva via:

 

 

×

Brug af cookies på arriva.dk

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse, bl.a. så vi kan huske dine seneste indtastninger. Ved at benytte arriva.dk accepterer du vores brug af cookies.