Cykler og barnevogne

 
Barnevogne og klapvogne

Barnevogne og klapvogne kan medtages gratis i toget, i den udstrækning der er plads. 

El-løbehjul

Sammenklappede el-løbehjul kan medtages som bagage, hvis det ikke overstiger målene 115x60x30 cm. El-løbehjul, der overstiger 115x60x30 cm, sidestilles med en cykel, hvilket medfører krav om en Cykelbillet.

Cykler

Skal du rejse med tog og skal du have din cykel med? Der er forskellige regler alt afhængigt af, hvilket selskab du rejser med, og hvilken type cykelbillet du køber.

Du skal dog altid have billet til din cykel*.

Der findes forskellige typer billetter til din cykel:

 • Nyt! Arriva Cykelbillet. Gyldig i 2 timer og 45 minutter til medtagning af cykel i Arrivas tog. Fast pris, 20 kr.
  Læs mere om Arriva Cykelbillet.

 • Nyt! Arriva Cykel Dagsbillet. Ubegrænset medtagning af cykel en hel dag i Arrivas tog. Fast pris, 25 kr.
  Læs mere om Arriva Cykel Dagsbillet.

 • Arriva Cykelbillet Fri Abonnement med ubegrænset medtagning af cykel i 30 dage i Arrivas tog. Kan kun tilkøbes af Arriva+ Premium medlemmer i Arriva Tog app.
  Læs mere om Arriva+ Premium.

 • Rejsekort - Cykel Tjek din cykel ind på dit rejsekort. Bemærk, gælder ikke i DSB's tog.
  Læs mere om Rejsekort - Cykel.

 • Nyt! DSB Cykelpladsbillet. Billet og pladsbillet til din cykel i DSB InterCity, InterCityLyn, +Lyn og Regionaltog. Billetten er kun gyldig i DSB's tog og kan kun købes i DSB app og i billetautomaterne på stationerne. Fast pris, 20 kr.
  Læs mere om DSB Cykelpladsbillet.

*Det er gratis at medtage cyklen i S-toget og lokalbanerne på Nordsjælland (Frederiksværkbanen, Nærumbanen, Gribskovbanen, Hornbækbanen og Lille Nord).

Ofte stillede spørgsmål om at medbringe cyklen i toget

Må jeg medbringe min cykel i toget?

Hvis pladsen tillader det, er du altid velkommen til at medbringe din cykel i Arrivas tog. Dog må christianiacykler, ladcykler og cykelanhængere ikke medbringes i toget. Der må desuden ikke være bagage på cyklen.

Cykler skal altid stilles i de afmærkede områder i toget.

Det er ikke muligt at bestille cykelpladsbillet til Arrivas tog. Arrivas personale afgør, om der er plads til din cykel i det aktuelle tog.

Må jeg medbringe min cykelanhænger i toget?
Cykelanhængere må ikke medbringes i toget. Hvis cykelanhængeren kan sammenklappes så den max måler 100x60x30 cm og hjulene er taget af, betragtes den dog som håndbagage og kan således medbringes i toget.
Må jeg medbringe min tandemcykel?
Hvis pladsen tillader det, kan du medbringe en tandemcykel i Arrivas tog. Der købes to cykelbilletter i stedet for en, når der medbringes en tandemcykel.
Kan jeg købe cykelpladsbillet til Arrivas tog?
Det er ikke muligt at reservere plads til sin cykel i Arrivas tog. Du må medbringe din cykel, hvis pladsen tillader det på den enkelte afgang.
Kan jeg købe en cykelbillet på abonnement?

Ja, som medlem af Arriva+ Premium, kan du tilkøbe Arriva Cykelbillet Fri, som er en cykelbillet på abonnement.

Arriva Cykelbillet Fri er til dig, der ofte har cykel med i toget og gerne vil have en fast billet til cyklen. Du får udstedt en cykelbillet i appen, der er gyldig i 30 dage ad gangen. Abonnementet fornyes automatisk, og du finder billetten under "Mine billetter", som vises ved kontrol.

Find og køb Arriva Cykelbillet Fri i appen eller læs mere her.

Må jeg medbringe min cykel i togbussen? 

Hvis pladsen tillader det, kan du medbringe din cykel i togbusser indsat af Arriva. Dog må christianiacykler, ladcykler og cykelanhængere ikke medbringes i togbussen. Cyklen placeres efter aftale med chaufføren i togbussens bagagerum. Vær opmærksom på at der er meget begrænset plads.

Skal du rejse med DSB skal du være opmærksom på, at der her er andre regler. Læs mere om medbringelse af cykel i togbusser indsat af DSB på dsb.dk.

Skal jeg købe billet til min sammenklappede cykel? 

Sammenklappede cykler og cykler i emballage kan medtages gratis i Arrivas tog, hvis de overholder målene på maksimalt 115x60x30 cm.

Cyklerne skal placeres på gulvet og må ikke være til gene for andre passagerer.

Overholder cyklerne ikke målene, skal der købes en cykelbillet til dem

Skal jeg købe billet til mit barns cykel?
Du skal købe billet til alle cykler, der medbringes i toget - også børnecykler. Dog er børnecykler uden stelnummer undtaget, da de betragtes som legetøj og kan medbringes som håndbagage. 

Vær opdateret med seneste nyt fra Arriva

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

Arriva station stop