Arriva Cykelbillet

 

Arriva Cykelbillet er en billet til dig, der ønsker at medbringe din cykel i Arrivas tog i en begrænset tidsperiode. Husk altid at købe billet til dig selv udover din cykel.

Fordele:

  • Fast pris på 20 kr. uanset strækning og tidspunkt.
  • Gyldig i 2 timer og 45 minutter.
  • Fri medtagning af en cykel i alle Arrivas tog i gyldighedstiden.

Arriva Cykelbillet er kun gyldig i Arrivas tog og kan købes i DSB 7-Eleven eller i en billetautomat på stationen.

Bemærk, at sidste påstigning/omstigning skal ske inden udløbet af billettens tidsgyldighed. Togets planmæssige afgangstid regnes som påstigningstidspunktet.

Hvis du ønsker en dagsbillet til din cykel, eller gerne vil købe din cykelbillet online, kan du købe en Arriva Cykel Dagsbillet.

Tilbagebetaling og ændring:

  • Ombytning og ændring af Arriva Cykelbillet er ikke mulig.
  • Arriva Cykelbillet tilbagebetales ikke efter gyldighedstiden er startet.
  • Arriva Cykelbillet kan tilbagebetales ved henvendelse på salgsstedet inden gyldighedstiden starter mod et gebyr på 40 kr. Da billetprisen er 20 kr., kræver tilbagebetaling mere end to billetter.
  • Hvis du ikke er i nærheden af et betjent billetsalg, skal du henvende dig skriftligt til kundeservice inden gyldighedstiden indtræffer og sende os den fysiske billet med posten.
     

Bemærk venligst, at Arriva Cykelbillet ikke er omfattet af Arriva Rejsetidsgaranti. Ved driftsforstyrrelser, hvor rejsen må opgives, kan billetten tilbagebetales uden gebyr.

Læs om betingelser og rejseregler.

Rejser du med DSB, eller skal du skifte til DSB undervejs?

Ofte stillede spørgsmål om at medbringe cyklen i toget

Må jeg medbringe min cykel i toget?

Hvis pladsen tillader det, er du altid velkommen til at medbringe din cykel i Arrivas tog. Dog må christianiacykler, ladcykler og cykelanhængere ikke medbringes i toget. Der må desuden ikke være bagage på cyklen.

Cykler skal altid stilles i de afmærkede områder i toget.

Det er ikke muligt at bestille cykelpladsbillet til Arrivas tog. Arrivas personale afgør, om der er plads til din cykel i det aktuelle tog.

Må jeg medbringe min cykelanhænger i toget?
Cykelanhængere må ikke medbringes i toget. Hvis cykelanhængeren kan sammenklappes så den max måler 100x60x30 cm og hjulene er taget af, betragtes den dog som håndbagage og kan således medbringes i toget.
Må jeg medbringe min tandemcykel?
Hvis pladsen tillader det, kan du medbringe en tandemcykel i Arrivas tog. Der købes to cykelbilletter i stedet for en, når der medbringes en tandemcykel.
Kan jeg købe cykelpladsbillet til Arrivas tog?
Det er ikke muligt at reservere plads til sin cykel i Arrivas tog. Du må medbringe din cykel, hvis pladsen tillader det på den enkelte afgang.
Kan jeg købe en cykelbillet på abonnement?

Ja, som medlem af Arriva+ Premium, kan du tilkøbe Arriva Cykelbillet Fri, som er en cykelbillet på abonnement.

Arriva Cykelbillet Fri er til dig, der ofte har cykel med i toget og gerne vil have en fast billet til cyklen. Du får udstedt en cykelbillet i appen, der er gyldig i 30 dage ad gangen. Abonnementet fornyes automatisk, og du finder billetten under "Mine billetter", som vises ved kontrol.

Find og køb Arriva Cykelbillet Fri i appen eller læs mere her.

Må jeg medbringe min cykel i togbussen? 

Hvis pladsen tillader det, kan du medbringe din cykel i togbusser indsat af Arriva. Dog må christianiacykler, ladcykler og cykelanhængere ikke medbringes i togbussen. Cyklen placeres efter aftale med chaufføren i togbussens bagagerum. Vær opmærksom på at der er meget begrænset plads.

Skal du rejse med DSB skal du være opmærksom på, at der her er andre regler. Læs mere om medbringelse af cykel i togbusser indsat af DSB på dsb.dk.

Skal jeg købe billet til min sammenklappede cykel? 

Sammenklappede cykler og cykler i emballage kan medtages gratis i Arrivas tog, hvis de overholder målene på maksimalt 115x60x30 cm.

Cyklerne skal placeres på gulvet og må ikke være til gene for andre passagerer.

Overholder cyklerne ikke målene, skal der købes en cykelbillet til dem

Skal jeg købe billet til mit barns cykel?
Du skal købe billet til alle cykler, der medbringes i toget - også børnecykler. Dog er børnecykler uden stelnummer undtaget, da de betragtes som legetøj og kan medbringes som håndbagage. 

Vær opdateret med seneste nyt fra Arriva

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

Arriva station stop