Arriva Cykelbillet

 

Arriva Cykelbillet er en billet til dig, der ønsker at medbringe din cykel i Arrivas tog i en begrænset tidsperiode. Husk altid at købe billet til dig selv udover din cykel inden du står på toget.

Fordele

 • Fast pris på 20 kr. uanset strækning og tidspunkt.
 • Fri medtagning af en cykel i alle Arrivas tog i gyldighedstiden.
 • Kan købes i billetautomat.

 

Gyldighed

Arriva Cykelbillet er kun gyldig i Arrivas tog. Cykelbilletten har en tidsbegrænset gyldighed på 5 timer.

Bemærk, at sidste påstigning/omstigning skal ske inden udløbet af billettens tidsgyldighed. Togets planmæssige afgangstid regnes som påstigningstidspunktet.

 

Her kan du købe Arriva Cykelbillet

Du køber Arriva Cykelbillet i billetautomaten på stationen eller hos DSB 7-Eleven.

Hvis du ønsker en dagsbillet til din cykel eller gerne vil købe din cykelbillet til toget online, kan du købe en Arriva Cykel Dagsbillet.

 

Rejser du med DSB, eller skal du skifte til DSB undervejs?

 • Hvis du ønsker at medbringe din cykel i DSB InterCity-, InterCityLyn-, Lyn+ og regionaltog, skal du altid købe en DSB Cykelpladsbillet. Den sikrer dig billet og plads til din cykel.
 • Skal du både rejse med Arriva og DSB, skal du både købe cykelbillet til Arrivas tog og DSB Cykelpladsbillet.

 

Tilbagebetaling og ændring

 • Ombytning og ændring af Arriva Cykelbillet er ikke mulig.
 • Arriva Cykelbillet tilbagebetales ikke efter gyldighedstiden er startet.
 • Arriva Cykelbillet kan tilbagebetales ved henvendelse på salgsstedet inden gyldighedstiden starter mod et gebyr på 40 kr. Da billetprisen er 20 kr., kræver tilbagebetaling mere end to billetter.
 • Hvis du ikke er i nærheden af et betjent billetsalg, skal du henvende dig skriftligt til kundeservice inden gyldighedstiden indtræffer og sende os den fysiske billet med posten.
   

Bemærk venligst, at Arriva Cykelbillet ikke er omfattet af Arriva Rejsetidsgaranti. Ved driftsforstyrrelser, hvor rejsen må opgives, kan billetten tilbagebetales uden gebyr.

Læs om betingelser og rejseregler.

Ofte stillede spørgsmål om at medbringe cyklen i toget

Må jeg medbringe min cykel i toget?

Hvis pladsen tillader det, er du altid velkommen til at medbringe din cykel i Arrivas tog. Dog må christiania-cykler, ladcykler og cykelanhængere ikke medbringes i toget. Der må desuden ikke være bagage på cyklen.

Cykler skal altid stilles i de afmærkede områder i toget.

Det er ikke muligt at bestille cykelpladsbillet til Arrivas tog. Arrivas personale kan afgøre, om der er plads til din cykel i det aktuelle tog.

Må jeg medbringe min cykelanhænger i toget?
Cykelanhængere må ikke medbringes i toget. Hvis cykelanhængeren kan sammenklappes så den max måler 100 cm x 60 cm x 30 cm og hjulene er taget af, betragtes den dog som håndbagage og kan således medbringes i toget.
Må jeg medbringe min tandemcykel?
Hvis pladsen tillader det, kan du medbringe en tandemcykel i Arrivas tog. Der købes to cykelbilletter i stedet for en, når der medbringes en tandemcykel.
Kan jeg købe cykelpladsbillet til Arrivas tog?
Det er ikke muligt at reservere plads til sin cykel i Arrivas tog. Du må medbringe din cykel, hvis pladsen tillader det på den enkelte afgang.
Må jeg medbringe min cykel i togbussen? 

Hvis pladsen tillader det, kan du medbringe din cykel i togbusser indsat af Arriva. Dog må christianiacykler, ladcykler og cykelanhængere ikke medbringes i togbussen. Cyklen placeres efter aftale med chaufføren i togbussens bagagerum. Vær opmærksom på at der er meget begrænset plads.

Skal du rejse med DSB skal du være opmærksom på, at der her er andre regler. Læs mere om medbringelse af cykel i togbusser indsat af DSB på dsb.dk.

Skal jeg købe billet til min sammenklappede cykel? 

Sammenklappede cykler og cykler i emballage kan medtages gratis i Arrivas tog, hvis de overholder målene på maksimalt 115 cm x 60 cm x 30 cm.

Cyklerne skal placeres på gulvet og må ikke være til gene for andre passagerer.

Overholder cyklerne ikke målene, skal der købes en cykelbillet til dem

Skal jeg købe billet til mit barns cykel?
Du skal købe billet til alle cykler, der medbringes i toget - også børnecykler. Dog er børnecykler uden stelnummer undtaget, da de betragtes som legetøj og kan medbringes som håndbagage. 

Bliv opdateret med seneste nyt fra Arriva

Modtag information om produkter, køreplaner, kampagner, spændende konkurrencer og andre nyheder fra Arriva direkte i din indbakke. Du kan altid ændre dine præferencer her.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Arriva station stop