Rejs med cykel mellem Odense og Svendborg 


Som en del af sommerpakken kan du igen i år tage færgen med cykel til de danske småøer gratis. Det medfører et øget antal cykelturister i Arrivas tog. For at imødekomme efterspørgslen om plads til flere cykler i vores tog mellem Odense og Svendborg, har vi derfor indsat dubleringsbusser med plads til ekstra cykler i sommerperioden.

Dubleringsbusserne vil have en cykeltrailer fastspændt, som betyder, at flere passagerer kan få deres cykel med, når de rejser mellem Odense og Svendborg.


Dubleringsbusser med cykeltrailer i sommerferien

Dubleringsbusserne indsættes fra lørdag d. 10. juli 2021 til søndag d. 08. august 2021 med fire daglige afgange i begge retninger. Dubleringsbusserne kører efter en særlig køreplan, som du finder her.
Dubleringsbusserne kører fra de største stationer. Skal man med fra en af de mindre stationer, henviser vi derfor til, at man benytter sig af toget, som også har begrænset plads til cykler. Dubleringsbusserne stopper på følgende stationer: Odense, Ringe, Kværndrup og Svendborg.

Billet

 

Du bruger samme billet i dubleringsbussen med cykeltrailer som i toget, og der gælder samme billetregler for dubleringsbusser som for toget. Du skal derfor sikre gyldig billet til dig selv og din cykel inden påstigning.

Du kan købe billet til dig selv og din cykel i Arriva Tog app, Arrivas webshop, en billetautomat på stationen eller via check-ind på rejsekort.


Billet til cykel

Der er findes tre forskellige typer billetter til din cykel:

 • Enkeltbillet til cykel. Prisen afhænger af de zoner, du rejser i.
  Læs mere om Enkeltbillet til cykel
 • Arriva Cykelbillet. Rejs ubegrænset med din cykel en hel dag i Arrivas tog og dubleringsbus mellem Odense og Svendborg.
  Læs mere om Arriva Cykelbillet
 • Rejsekort - Cykel
  Læs mere om Rejsekort - Cykel

Billet til dig

Køb billetten til dig selv der, hvor du normalt køber din togbillet, fx i Arrivas app eller webshop. Du kan også blive klogere på, hvilken billettype, der passer bedst til din rejse i vores billetguide.

Bemærk, at check-ind på rejsekort skal foretages i en rejsekortstander på stationen inden ombordstigning. Det er ikke muligt at checke sit rejsekort ind i dubleringsbussen.

Man kan scrolle til højre i tabellen

Periode


Dubleringsbusserne er midlertidige og indsættes fra lørdag d. 10.07.2021 til søndag d. 08.08.2021. Busserne kører efter en særlig køreplan, som du finder her på siden.

Man kan scrolle til højre i tabellen

Transporttid


Transporttiden for hele strækningen mellem Odense og Svendborg med dubleringsbusserne med cykeltrailer er 1 time og 45 minutter.

  Man kan scrolle til højre i tabellen

  Stoppesteder

  Odense – Ringe – Kværndrup – Svendborg.

  Skal du med fra en af de mindre stationer på strækningen, kan du benytte dig af toget, som kører efter normal køreplan og har begrænset plads til cykler.

  Man kan scrolle til højre i tabellen

  Køreplan  Odense - Svendborg & Svendborg - Odense

   

  Man kan scrolle til højre i tabellen