Flextur

Vidste du, at du med Flextur har mulighed for at blive kørt til og fra station, eller andre destinationer, uagtet dit rejsebehov?

 

Flextur er en del af den kollektive trafik og kan bruges af alle til alle kørselsbehov. Det eneste krav er, at du starter og slutter din rejse i Region Midtjylland, Region Nordjylland eller Varde og Vejle Kommune i Region Syddanmark. Flextur er blot én af flere services under Flextrafik.

Du kan bruge Flextur alle ugens dage fra kl. 6.00-24.00 undtagen 24. og 31. december.

Hvordan fungerer det?

En Flextur har ingen fast køreplan. Du bestemmer selv, hvornår du vil hentes, og hvor du vil køres fra og til, fx til svømmehallen, indkøbscentret, lægen eller besøg hos venner. 

Du bliver kørt i taxa, liftbus eller personvogn. Hvis du sidder i en ikke sammenklaplig kørestol, så vil der altid komme en liftvogn og hente dig. Der kan ikke forud bestilles en bestemt type vogn eller speciel plads i vognen. 

Når du bestiller en Flextur, finder Flextrafik et tidspunkt for afhentning, der ligger inden for en time i forhold til dit ønske. Du får oplyst det præcise tidspunkt, når du bestiller. Du bliver hentet ved og kørt til kantstenen.

Ved afhentning kan der være en ventetid på op til 20 minutter i forhold til det aftalte tidspunkt, før din vogn er der. Du finder her en oversigt over adresserne på vores stationer.

Vil du vide mere?

Læs mere om mulighederne for Flextrafik og de gældende rejseregler på de respektive trafikselskabers hjemmesider.

Midttrafik

Nordjyllands Trafikselskab 

Sydtrafik