Kundepanel

 

Vil du være med til at sætte dit præg på nye produkter, services, køreplaner eller andre tiltag i Arriva Tog? Så tilmeld dig vores Kundepanel. 

Arriva Togs Kundepanel er for alle vores kunder - uanset om du rejser ofte eller sjældent.

Som medlem af kundepanelet får du tilbud om at deltage i undersøgelser, hvor vi stiller dig spørgsmål om fx brugervenlighed af vores billetkøbsløsninger, vores service i togene, test af nye produkter eller om din generelle oplevelse med Arriva Tog. 

Du bestemmer selv i hvor stort et omfang, du ønsker at deltage. Vi sender ca. fire undersøgelser ud om året, og du vælger selv, om du ønsker at deltage i hver enkelt. Undersøgelserne vil typisk være til udvalgte kundegrupper, så du vil kun få information om de undersøgelser, vi vurderer, er relevante for dig.

Du tilmelder dig kundepanelet via din bruger i Mit Arriva.

Download Arriva Tog app

Med Arriva appen er det nemmere, hurtigere og mere enkelt at være rejsende i Arrivas tog, og du har altid din billet lige ved hånden.

Download appen, Arriva Tog, allerede i dag i enten App Store eller Google Play.

Hent Arriva Tog App i App Store   Hent Arriva Tog App hos Google Play

Tilmelding til kundepanelet

1
Opret dig som bruger i "Mit Arriva"
2
Login oppe i højre hjørne af hjemmesiden
3
Tilmeld dig Arrivas kundepanel

Bliv opdateret med seneste nyt fra Arriva

Modtag information om produkter, køreplaner, kampagner, spændende konkurrencer og andre nyheder fra Arriva direkte i din indbakke. Du kan altid ændre dine præferencer her.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Arriva station stop