Fra søndag d. 19. december 2021 er der krav om pladsbillet og coronapas i DSB's InterCity- og Lyntog. OBS. Gælder ikke i Arrivas tog.

Der er fortsat krav om mundbind/visir i den kollektive trafik samt på stationer, perroner og ved stoppesteder.

PendlerPlus

 

Pendler du med Arriva Tog? Så tilmeld dig PendlerPlus – og få meget mere oven i hatten!

PendlerPlus er Arrivas fordelsklub for pendlere. Her får du gratis adgang til en række unikke fordele og tilbud. Du får bl.a.:

  • Automatisk kompensation, hvis Arrivas tog ikke kører som lovet. Udbetales i form af Pendler Fribilletter d. 10. hverdag i efterfølgende måned
  • Månedlig medlemsbonus i form af én gratis Pendler Fribillet til brug i alle Arrivas tog
  • 20% rabat på varme drikke hos 7-Eleven på stationer i Jylland og på Fyn.
 

For at kunne blive medlem af PendlerPlus, skal du rejse på en Arriva strækning på én af følgende billettyper

Log ind

 

Opret dig gratis og få mere oven i hatten med PendlerPlus

Du kan oprette din PendlerPlus-profil gratis og få mere oven i hatten! PendlerPlus giver automatisk kompensation, hvis Arrivas tog ikke kører som lovet, samt adgang til en række fordele og tilbud.

Opret gratis profil

 

Du får disse unikke fordele og rabatter

Automatisk kompensation ved forsinkelser

 

Med PendlerPlus får du kompensation i form af Pendler Fribilletter, hvis vi ikke kører som lovet. 

En Pendler Fribillet kan benyttes i alle Arrivas tog i Danmark enten af dig selv, eller du kan medtage eller forære billetten til dine venner og familie.

Kompensationen i form af Pendler Fribillet udregnes efter nogle fastsatte satser for den forventede punktlighed på de enkelte strækninger. Se her hvordan vi udregner kompensationen.


For dig, der rejser på Arriva Pendlerkort, Rejsekort Pendlerkort eller Rejsekort Pendler Kombi

Kompensationen opgøres månedligt senest d. 10. hverdag i den efterfølgende måned. Hvis du er berettiget til kompensation, bliver Pendler Fribilletterne automatisk tilgængelige på din PendlerPlus-konto.

Hver måned modtager du en e-mail med opgørelsen for kompensation for den forgangne måned.


For dig, der rejser på Ungdomskort

Kompensationen opgøres på samme tid som for pendlerkortbrugere (se afsnit ovenfor). Hver måned modtager du en e-mail hvor du kan se om du er berettiget til kompensation for den forrige måned. Hvis du er berettiget til kompensation, modtager du i mailen et link, hvor du skal bekræfte gyldigheden af dit Ungdomskort ved at uploade et billede af kortet. Billedet af dit Ungdomskort skal uploades senest 20 dage efter modtagelse af mailen, da muligheden for udbetaling af kompensation ellers bortfalder for den givne måned. 

Efter godkendelse af kortet bliver Pendler Fribilletterne automatisk tilgængelige på din PendlerPlus konto.

 

Man kan scrolle til højre i tabellen

Gratis rejsedage i månedlig bonus

 

For hver måned du er medlem af PendlerPlus, modtager du 1 stk. Pendler Fribillet i bonus. Læs mere om hvordan en Pendler Fribillet fungerer her. Bonus-Fribilletten vil blive overført til din konto samtidig med eventuel kompensation for forrige måned.

 

Man kan scrolle til højre i tabellen

Gode tilbud på underholdning

 

Som PendlerPlus-medlem bliver togturen sjovere med et eksklusivt udvalg af tilbud på underholdning. 

Du får som PendlerPlus-medlem adgang til en række unikke fordele og tilbud fra vores partnere. Disse tilbud og rabatter opdateres løbende.

Lige nu tilbyder vi følgende fordele:

 


 Viaplay Film & Serier 

  • Få 2 måneders gratis og ubegrænset adgang til Viaplays populære tjeneste, som du kan nyde på pendlerturen. Værdien er 198 kr. Tilbuddet gælder kun nye Viaplay-abonnementer. Efter dine gratis måneder fortsætter Viaplay til almindelig pris. Der er ingen binding.

 Mofibo e- og lydbøger

  • Få 2 måneders gratis og ubegrænset adgang til over 60.000 e- og lydbøger på pendlerturen. Værdien er 258 kr. Tilbuddet gælder kun nye Mofibo-kunder. Efter prøveperioden koster det kun 129 kr. pr. måned. Der er ingen binding. Læs mere om Mofibo her.

 Tivoli Friheden

  • Få 20 % rabat på entré og turbånd i Tivoli Friheden Århus. Tilbuddet gælder t.o.m. 31. december 2020. Fremvis din PendlerPlus profil via app'en i billetlugen og få rabatten på entré og turbånd. Rabatten hos Tivoli Friheden gælder ikke på Fede Fredage og kan ikke kombineres med andre tilbud og kampagner. 

 

Hvordan benytter jeg disse tilbud?

Log ind på din PendlerPlus-konto hvor du kan se de forskellige tilbud. Her kan du læse mere om dem, og se, hvordan du benytter dig af dem. I de fleste tilfælde vil du enten skulle bruge et specielt link eller en rabatkode eller vise din skærm til en ekspedient.

 

Man kan scrolle til højre i tabellen

Velkomstbonus

 

Første gang du logger ind i PendlerPlus, modtager du 1 stk. Pendler Fribillet i bonus, som er tilgængelig på din PendlerPlus konto med det samme. Klik her for at læse mere om Pendler Fribilletter og hvordan du benytter dem.

 

Man kan scrolle til højre i tabellen

20% rabat på 7-Eleven kaffe

 

Er du på farten, og trænger du til en kop frisk, varm kaffe til din rejse? Eller måske the, cappuccino eller kakao? 

Med PendlerPlus får du 20% rabat på varme drikke i 7-Eleven på togstationer i Jylland og på Fyn. 

Tryk blot på ikonet for ”20% rabat på varme drikke” i din PendlerPlus-konto og vis det til salgspersonalet i en 7-Eleven beliggende på stationen. Så kan du nyde din rabat og din friskbryggede kaffe på toget.

  

Man kan scrolle til højre i tabellen

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg mine Pendler Fribilletter?

Kompensation ved forsinkelser

Punktligheden opgøres ved månedsskift, og den eventuelle kompensation indsættes på ens konto senest på d. 10. hverdag i den efterfølgende måned. For at få månedlig kompensation, skal man have et Arriva Pendlerkort / Ungdomskort / Rejsekort Pendlerkort, der er gyldigt på den sidste dag i måneden - fx d. 31. januar.

Eksempel: For at få kompensation for januar, skal ens pendlerkort være gyldigt på den 31. januar. Hvis man har et pendlerkort der er gyldigt til den 30. januar og så et nyt fra den 1. februar vil man ikke få kompensation for januar.

Ungdomskort
Rejser du på Ungdomskort, vil du den 10. hverdag i den efterfølgende måned modtage en mail med opgørelsen for kompensation for den forgangne måned. Hvis du er berettiget til kompensation, skal du inden for 20 dage uploade et billede af dit Ungdomskort som var gyldigt den sidste dag i måneden. Efter at dit Ungdomskort er blevet godkendt, vil Pendler Fribilletterne automatisk blive tilgængelige på din PendlerPlus-konto.


Månedlig bonus

Den månedlige fribillet tilskrives ligeledes de PendlerPlus-kunder, som pr. den sidste dag i måneden havde gyldigt Arriva Pendlerkort / Ungdomskort /Rejsekort Pendlerkort. Den månedlige bonus indsættes på PendlerPlus-kontoen samtidig med en eventuel kompensation, senest d. 10. hverdag i den efterfølgende måned.

Hvordan kan jeg tilmelde mig PendlerPlus?
Hvis du opfylder ovenstående krav, kan du blive medlem på følgende tre måder. Det afhænger af din billettype, hvordan du skal oprette dig.

Pendlerkort i Arriva Tog app: Åbn Arriva Tog app og vælg ”PendlerPlus” i menuen til venstre. Indtast dit mobilnummer i feltet og tryk ”Fortsæt.” Dernæst skal du angive den strækning du primært kører tog på. OBS: Det er denne strækning eventuel kompensation beregnes efter.
Accepter vilkårene og du er klar til at benytte dig af de mange fordele.

Rejsekort Pendler og Rejsekort Pendler Kombi: Åbn Arriva Tog app og vælg ”PendlerPlus” i menuen til venstre. Klik på knappen ”Rejsekort & Ungdomskort.” Indtast dit rejsekortnummer, samt for- og efternavn, mailadresse og telefonnummer. Derefter vælges den primære strækning, du rejser på.
Arriva samarbejder med Rejsekortet, hvorfra vi modtager følgende informationer på baggrund af rejsekortnummeret: om pendlerkortet er aktivt, gyldighedsperiode samt gyldighedsområde.

Ungdomskort: Åbn Arriva Tog app og vælg ”PendlerPlus” i menuen til venstre. Klik på knappen ”Rejsekort & Ungdomskort.” Vælg ”Pendler med Ungdomskort.” Udfyld dit for- og efternavn, din e-mailadresse og dit mobilnummer. Upload et billede af dit Ungdomskort. Klik til sidst på ”Tilmeld.” Du vil nu få tilsendt en SMS-kode, som du skal bruge for at logge ind. Vælg nu den strækning du primært pendler på.
 
Hvem kan tilmelde sig PendlerPlus?

Man kan tilmelde sig PendlerPlus, hvis man rejser med Arriva Tog på følgende billettyper:

  • Pendlerkort købt i Arriva Tog app

  • Rejsekort Pendlerkort eller Rejsekort Pendler Kombi

  • Ungdomskort


Arriva kører tog på strækningerne:

  • Aarhus – Skjern

  • Aarhus – Langå - Struer

  • Esbjerg – Tønder

  • Esbjerg – Skjern

  • Esbjerg – Nr. Nebel

  • Thisted – Struer 

Se her hvor Arriva kører tog.

Hvordan logger jeg ind på min PendlerPlus konto?
Du logger ind på PendlerPlus her. 

Ved login bruges det mobilnummer, du har oprettet dig med i PendlerPlus. Derefter sendes en engangsadgangskode pr. sms, som du logger ind med.
 
Hvordan skifter jeg pendlerkort-type?
Åbn din PendlerPlus-konto og klik på de to vandrette streger i øverste højre hjørne. Vælg ”Ret dine oplysninger.” Her har du mulighed for at ændre din profil-type til det nye pendlerkort. Vælger du ”Rejsekort” skal du dernæst indtaste dit rejsekort nummer. Vælger du Ungdomskort, skal du uploade et billede af dit ungdomskort.
Hvordan afmelder jeg mig PendlerPlus?

Åbn din PendlerPlus-konto og klik på de to vandrette streger i øverste højre hjørne. Vælg ”Ret dine oplysninger.” Scroll helt ned i bunden og klik på den røde ”Slet”-knap.

Vær opmærksom på at hvis du sletter din profil, mister du også eventuelle Pendler Fribilletter der var tilknyttet din konto.

Også interessant for dig

Pendlerkort
Billigste løsning for dig, der ofte rejser på samme strækning.
Pendlerkort
Rejsekort
Ét kort til alle dine rejser med bus, tog og metro i hele landet.
Rejsekort
Kundetype pendler slider
Kundetype Pendler
Se de forskellige tilbud til pendlere og find frem til det, der passer dig bedst.
Kundetype pendler
BillettyperUngdomskortSlider
Ungdomskort
Rejs frit i det takstområde, du bor i, og få op til 50 % rabat på andre rejser.
Ungdomskort

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål eller input, hører vi meget gerne fra dig.

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe alle dage i tidsrummet 6-24.

Benyt vores kontaktformular 

Eller ring 70 80 44 44 

Vær opdateret med seneste nyt fra Arriva

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Og vær med i lodtrækningen om 5 x 2 dagsbilletter til Arriva tog. 

Tilmeld nyhedsbrev

Arriva station stop