PendlerPlus

 

Arriva tilbyder et nyt fordelsprogram til alle vores kunder, Arriva+Derfor ophører PendlerPlus d. 1. marts 2022.

  • Du får stadig Pendler Fribilletter for marts 2022.

  • Du kan fortsat benytte ubrugte Pendler Fribilletter, inden den enkelte billets udløbsdato.

Hvad sker der med PendlerPlus fordelene?

  • Automatisk kompensation i form af Pendler Fribilletter, hvis Arrivas tog ikke kører som lovet, sker sidste gang for marts 2022. Disse tilskrives din PendlerPlus profil som normalt den 10. hverdag i efterfølgende måned og er gyldige 14 måneder frem.
  • Månedlig medlemsbonus i form af 1 stk. gratis Pendler Fribillet sker sidste gang for marts 2022. Denne tilskrives din PendlerPlus profil som normalt den 10. hverdag i efterfølgende måned og er gyldig 14 måneder frem.
  • Øvrige fordele, fx 20% på varme drikke hos 7-Eleven, fortsætter i Arriva+, som du gratis kan tilmelde dig i Arriva Tog app.

Du indløser Pendler Fribilletter ved at logge ind på din PendlerPlus profil her:

Log ind


Pendler Fribilletter

En Pendler Fribillet er gyldig billet for 1 person, 1 hel dag fra kl. 04:00 den dag man vælger, til kl. 03:59 dagen efter – i alle Arrivas tog i Danmark. Tjek her hvor Arriva kører tog.

En voksen (16 år eller ældre) kan gratis medtage to børn under 12 år på billetten. Et barn (15 år eller derunder) kan gratis medtage ét barn under 12 år.


Dine fordele med Pendler Fribillet
- Rejs ubegrænset en hel dag med alle Arrivas tog.
- Voksne kan gratis medtage 2 børn under 12 år.

På din PendlerPlus konto kan du se en oversigt over, hvor mange Pendler Fribilletter, du har til rådighed. Disse kan fortsat indløses, selvom PendlerPlus er ophørt.

For at kunne rejse på en Pendler Fribillet, skal du indløse den via din PendlerPlus konto.

Sådan indløser du en Pendler Fribillet

Pendler Fribilletten er en print-selv billet, som skal indløses via din PendlerPlus-konto og derefter fremvises enten direkte på telefonen / computeren / tabletten eller printes ud.

Du indløser en Pendler Fribillet ved at logge på din PendlerPlus-konto og klikke på den orange knap, hvor der står ”Du har X-antal Fribilletter.”

Du skal nu udfylde følgende information:

  • Antal Fribilletter du ønsker at indløse
  • Dato for rejse
  • Navn på den person, der skal rejse på billetten (for- og efternavn). Hvis flere rejser sammen, er det nok at angive navnet på én af personerne.

Accepter betingelserne og tryk på ”Indløs gratis billet.”

Vælg det ønskede ID. OBS: den rejsende skal kunne fremvise dette ID ved kontrol. Navn på ID’et skal matche navn på billetten.

Du vil nu modtage Pendler Fribilletten på e-mail.


Ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg mine Pendler Fribilletter?

Kompensation ved forsinkelser

Punktligheden opgøres ved månedsskift, og den eventuelle kompensation indsættes på ens konto senest på d. 10. hverdag i den efterfølgende måned. For at få månedlig kompensation, skal man have et Arriva Pendlerkort / Ungdomskort / Rejsekort Pendlerkort, der er gyldigt på den sidste dag i måneden - fx d. 31. januar.

Eksempel: For at få kompensation for januar, skal ens pendlerkort være gyldigt på den 31. januar. Hvis man har et pendlerkort der er gyldigt til den 30. januar og så et nyt fra den 1. februar vil man ikke få kompensation for januar.

Ungdomskort
Rejser du på Ungdomskort, vil du den 10. hverdag i den efterfølgende måned modtage en mail med opgørelsen for kompensation for den forgangne måned. Hvis du er berettiget til kompensation, skal du inden for 20 dage uploade et billede af dit Ungdomskort som var gyldigt den sidste dag i måneden. Efter at dit Ungdomskort er blevet godkendt, vil Pendler Fribilletterne automatisk blive tilgængelige på din PendlerPlus-konto.


Månedlig bonus

Den månedlige fribillet tilskrives ligeledes de PendlerPlus-kunder, som pr. den sidste dag i måneden havde gyldigt Arriva Pendlerkort / Ungdomskort /Rejsekort Pendlerkort. Den månedlige bonus indsættes på PendlerPlus-kontoen samtidig med en eventuel kompensation, senest d. 10. hverdag i den efterfølgende måned.

Hvor kan PendlerFribilletter benyttes?

En Pendler Fribillet kan benyttes til alle Arrivas tog i Danmark. Se her hvor Arriva kører tog. Arriva kører tog på følgende strækninger:

- Aarhus – Herning – Skjern
- Aarhus – Langå – Struer
- Struer – Vejle
- Struer - Thisted
- Esbjerg – Tønder
- Esbjerg – Skjern
- Esbjerg – Varde – Nørre Nebel
- Odense - Svendborg

Når du søger på rejseplanen.dk, kan du kende Arrivas tog på at de hedder RA eller REX foran tognummeret.

 
Hvornår udløber en Pendler Fribillet?

Gyldigheden på ubenyttede Pendler Fribilletter udløber efter 14 måneder fra udstedelsesdatoen. Derefter kan billetten ikke længere benyttes, og den vil forsvinde fra din oversigt. Man bruger automatisk den ældste Fribillet først.

2 måneder inden en Pendler Fribillet udløber, vil du modtage en e-mailpåmindelse om at den skal bruges snart.

Kunder, der ikke længere pendler

Har man en PendlerPlus konto, men ikke længere et gyldigt pendlerkort, kan man stadig benytte sine opsparede Pendler Fribilletter i 14 mdr. fra udstedelsesdatoen.

 
 
Kan Pendler Fribillet ændres eller tilbagebetales?
Det er ikke muligt at få Pendler Fribilletter tilbagebetalt. Hvis Pendler Fribilletten allerede er blevet indløst, kan den ikke ændres. En Pendler Fribillet kan ikke ombyttes til kontanter.
Kan jeg give billetten til andre? Hvordan gør jeg det?
Det er muligt at forære en Pendler Fribillet til andre. Det gør du ved at indløse billetten via din PendlerPlus-konto og blot udfylde den anden persons oplysninger. Derefter kan du sende pdf’en med billetten til dem.
Hvad skal vises ved kontrol?
Ved kontrol skal du fremvise billetten, enten som fysisk print-selv-billet eller direkte fra en pc / tablet / smartphone. Det er vigtigt at kontrolløren kan scanne billetten. Du skal også fremvise det selvvalgte ID.
Er Pendler Fribillet omfattet af rejsetidsgaranti?
Ja. Hvis du bliver mere end 30 minutter forsinket på en rejse hvor du har benyttet en Pendler Fribillet, kan du søge om Arriva Rejsetidsgaranti. En eventuel kompensation vil blive udbetalt i form af en Rejsetidsgarantibillet til en erstatningsrejse på den strækning, du blev forsinket på.

Også interessant for dig

Pendlerkort
Billigste løsning for dig, der ofte rejser på samme strækning.
Pendlerkort
Rejsekort
Ét kort til alle dine rejser med bus, tog og metro i hele landet.
Rejsekort
Kundetype pendler slider
Kundetype Pendler
Se de forskellige tilbud til pendlere og find frem til det, der passer dig bedst.
Kundetype pendler
BillettyperUngdomskortSlider
Ungdomskort
Rejs frit i det takstområde, du bor i, og få op til 50 % rabat på andre rejser.
Ungdomskort

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål 

Har du spørgsmål eller input, hører vi meget gerne fra dig.
Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe ved telefonerne alle dage i tidsrummet fra kl. 06:00 til 24:00.

Ring til os på 70 80 44 44
eller
Benyt vores kontaktformular

Bliv opdateret med seneste nyt fra Arriva

Modtag information om produkter, køreplaner, kampagner, spændende konkurrencer og andre nyheder fra Arriva direkte i din indbakke. Du kan altid ændre dine præferencer her.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Arriva station stop