Der er krav om mundbind i al offentlig transport, inkl. i tog, bus og på stationer, frem til d. 2. januar 2021. Læs mere her.

Vær opmærksom på at de nye køreplaner for 2021 træder i kraft søndag d. 13. december 2020. Se de nye køreplaner her og på Rejseplanen.dk.

Generelle betingelser PendlerPlus

 

PendlerPlus er et fordelsprogram for pendlere på Arriva Togs strækninger.

 

Man kan tilmelde sig PendlerPlus, hvis man rejser på:

 

• Pendlerkort købt i Arriva Tog app

• Rejsekort Pendlerkort eller Rejsekort Pendler Kombi

• Ungdomskort

 

Arrivas strækninger er:

 

• Aarhus – Skjern

• Aarhus – Struer

• Struer – Skjern

• Esbjerg – Niebüll

• Thisted – Struer

• Esbjerg – Skjern

• Esbjerg – Nr. Nebel

 

Oprettelse

Det er gratis at oprette en bruger i PendlerPlus.


Hvordan man opretter en bruger, afhænger af, hvilket produkt man rejser på:


  • Pendlerkort på Arriva Tog app: Gå ind i Arriva Tog app og følg linket til PendlerPlus under ”Min konto”. Herefter fortsætter oprettelsen i pendlerplus.arriva.dk. Systemet viderefører automatisk ens login-data fra Arriva Tog app, hvorefter man blot skal angive den primære strækning, man rejser på. 

  • Rejsekort Pendler og Rejsekort Pendler Kombi: Ved oprettelse skal man udfylde information om rejsekortnummer, som fremgår på rejsekortet, for- og efternavn, mailadresse og telefonnummer. Derefter vælges den primære strækning, man rejser på. Arriva samarbejder med Rejsekortet, hvorfra vi modtager følgende informationer på baggrund af rejsekortnummeret: om pendlerkortet er aktivt, gyldighedsperiode samt gyldighedsområde. 
  • Ungdomskort: Ved oprettelse skal man udfylde information om for- og efternavn, mailadresse og telefonnummer. Derudover skal der uploades et billede af Ungdomskortet. Derefter vælges den primære strækning, man rejser på.

Man kan scrolle til højre i tabellen

Login
Ved login bruges det mobilnummer, man har oprettet sig med i PendlerPlus. Derefter sendes en engangsadgangskode pr. sms, som man logger sig ind med.

Man kan scrolle til højre i tabellen

Ændring af vilkår
Arriva Tog forbeholder sig retten til at foretage ændringer i PendlerPlus. Ændringer i vilkårene varsles minimum 30 dage inden, ændringerne træder i kraft. 

Man kan scrolle til højre i tabellen

Misbrug
Såfremt Arriva bliver bekendt med, at et medlem misbruger PendlerPlus eller ikke overholder Betingelserne, forbeholder Arriva sig ret til at lukke PendlerPlus-kontoen og udelukke medlemmet fra fremtidig brug af PendlerPlus.

Man kan scrolle til højre i tabellen

Kompensation

Punktligheden opgøres ved månedsskift, og den eventuelle kompensation tilskrives ens konto senest på d. 10. hverdag i den efterfølgende måned. Tilskrivning af kompensation sker til de PendlerPlus kunder, som har gyldigt pendlerkort pr. den sidste dag i måneden. Fx d. 31. januar.

 

Den månedlige fribillet tilskrives ligeledes til de PendlerPlus kunder, som pr. den sidste dag i måneden havde gyldigt pendlerkort. 

Man kan scrolle til højre i tabellen

Sådan benytter du Pendler Fribillet

En Pendler Fribillet er gyldig rejsehjemmel for 1 person, 1 hel dag fra kl. 04:00 den dag man skriver på billetten, til kl. 03:59 dagen efter – i alle Arrivas tog i Danmark. 


En voksen (16 år eller ældre) kan gratis medtage to børn under 12 år på billetten. Et barn (15 år eller derunder) kan gratis medtage ét barn under 12 år.


Ved indløsning af billetten skal følgende information udfyldes: 

- Antal

- Dato

- Navn på billetholder (for- og efternavn)


Billet og selvvalgt ID skal ved billetkontrol vises til personalet, enten som fysisk print-selv-billet eller direkte fra en pc, tablet eller smartphone.


Pendler Fribillet kan deles med familie og venner. Benyt blot delingsfunktionen på telefonen og send billetten til familie eller dine venner. Man kan også sende billetten til sin egen mailadresse for derefter at videresende den derfra. 


Udløb af gyldighed for Pendler Fribillet

Har man som PendlerPlus-medlem ikke gjort brug af den enkelte opsparede fribillet inden 14 måneder, udløber gyldigheden, og fribilletten kan derefter ikke benyttes. 


Kunder, der ikke længere pendler

Har man en PendlerPlus konto, men ikke længere et gyldigt pendlerkort, kan man stadig benytte sine opsparede Pendler Fribilletter i 14 mdr. fra udstedelsesdatoen.

Man kan scrolle til højre i tabellen

Tilbud på underholdning

Det er Arriva Togs samarbejdspartneres indhold og gyldighed, der gælder for de enkelte tilbud, og disse vil være nærmere beskrevet i PendlerPlus. 

 

De aftaler et PendlerPlus-medlem ønsker at indgå med vores samarbejdspartnere, er alene et forhold mellem PendlerPlus-medlemmet og vores samarbejdspartner. 

 

PendlerPlus kan indeholde links til andre hjemmesider eller integrerede hjemmesider. Arriva er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider.

Man kan scrolle til højre i tabellen

Vær opdateret med seneste nyt fra Arriva

Vil du have chancen for at vinde 2 dagsbilletter til Arrivas tog?

Så tilmeld dig Arrivas nyhedsbrev og deltag i konkurrencen. Samtidig bliver du blandt de første til at høre om spændende nyheder og gode tilbud. 

Tilmeld nyhedsbrev

Arriva station stop