Er uheldet ude?

 

Hvis du har været ude for et uheld eller en skade, som du mener, at Arriva er erstatningsansvarlig for, kan du kontakte vores skadeafdeling.

 

Vær opmærksom på at mange skader kan være dækket af din egen forsikring. Anmeld derfor først skaden til din egen forsikring, der vil rette henvendelse til os, hvis der er behov for det.

 

Dit forsikringsselskab har brug for en række oplysninger, for at de kan behandle din skade. Vi har skrevet en vejledning så du kan give dit forsikringsselskab de oplysninger, de har brug for. Læs vores vejledning her.

 

Dækker dit forsikringsselskab ikke skaden, kan du henvende dig til os, så ser vi på sagen hurtigst muligt. 

 

Har vi behov for yderligere oplysninger fra dig, herunder dokumentation for dit krav, vil vi bede dig om disse hurtigst muligt. Har du vidner til uheldet/skaden er det en fordel, hvis du indsender vidneerklæringer med det samme.

Kontakt

Ring til os på 7230 2653 alle hverdage kl. 9-15

 

Send os en mail på skade@arriva.dk

 

Arriva Danmark A/S

Att.: Claims

Skøjtevej 26

2770 Kastrup

 

Såfremt du har været ude for et uheld eller en skade i en weekend eller på en helligdag, kan du anmelde din skade ved at sende en mail på skade@arriva.dk eller kontakte vores skadeafdeling telefonisk den først kommende hverdag.

Man kan scrolle til højre i tabellen

Særligt vedrørende ShareNow

Ønsker du at anmelde en skade i forbindelse med ShareNow, bedes du sende en e-mail til kundecenter@share-now.dk

 

Har du spørgsmål eller kommentarer vedr. en skade, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 7210 8371 hele døgnet rundt.

 

Du kan læse mere på ShareNows hjemmeside her.

Man kan scrolle til højre i tabellen

Behandling af personoplysninger i forbindelse med skadesager

Arriva er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig i forbindelse med din sag. Her kan du få oplyst, hvordan vi behandler dine personoplysninger:

 

Man kan scrolle til højre i tabellen

Bliv opdateret med seneste nyt fra Arriva

Modtag information om produkter, køreplaner, kampagner, spændende konkurrencer og andre nyheder fra Arriva direkte i din indbakke. Du kan altid ændre dine præferencer her.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Arriva station stop