Bliv bådfører

Bliv bådfører/styrmand i Arrivas Havnebusser

Kan du lide at være i kontakt med mange mennesker i løbet af en dag, og har du en forkærlighed for at befinde dig til søs samt erfaring med manøvrering m.m.? Så er stillingen som bådfører/styrmand/styrkvinde i Arrivas havnebusser, der sejler i Københavns havn, måske noget for dig.

Om jobbet

Som bådfører skal man være klar til at gå den ekstra sømil for kunderne, som tæller både passagerer, trafikselskab og kommune. Du skal være ansvarsfuld, mødestabil og have forstand på godt sømandskab, da din fornemmeste opgave vil være at sørge for en sikker og rettidig transport af mange mennesker hver dag.

Vi lægger stor vægt på et positivt arbejdsmiljø, og vi går derfor altid med ’ja-hatten’ på – den klæder i øvrigt både uniform og smil. Da vi er en lille arbejdsplads i en stor organisation, er vi meget afhængige af, at vi har det godt med hinanden og har et sundt arbejdsmiljø. Derfor strækker vores team på Refshaleøen sig langt for at sikre den rette balance mellem privat- og arbejdsliv.

 

Vi gennemgår løbende ansøgninger, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en mail til daniel.bach@arriva.dk, eller ring på tlf. 22 22 34 19.

 
Vil du vide mere om jobbet som bådfører?

Læs mere i vores katalog og mød nogle af vores bådfører.

Hent kataloget her.

Læs om seniorforløb for buschauffører her.


Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev