Seniorforløb for buschauffører

Arriva Danmark er en virksomhed, der rummer alle aldersgrupper. Vi oplever, at medarbejdere med forskellig alder og erfaring giver det bedste grundlag for en dynamisk og resultatskabende arbejdsplads, et godt samarbejde og en optimal trivsel. I Arriva ser vi gerne, at vores medarbejdere bliver hos os, også selvom de bliver ældre. Derfor tilbyder vi alle medarbejdere over 60 år en særlig seniorordning. Seniorordningen gør det muligt at arbejde på nedsat tid, men med samme pensionsopsparing.

 

Forløbet består af et seniorkursus og en seniorsamtale med nærmeste leder. Kurset sætter fokus på de emner, der er vigtige at være bevidste om i slutningen af sin karriere. Arriva samarbejder med Ældre Sagen om forløbet og får desuden støtte fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse.

Seniorkurset indeholder følgende:

  • Hvordan skaber vi trivsel og engagement for seniorerne i deres arbejdsliv?
  • Muligheder for seniorordninger og nedsat arbejdstid
  • Pensions- og sundhedsordning
  • Sundhed og livsstil

Seniorsamtaler 

Formålet med seniorsamtalen er at finde ud af, hvad der skal til for, at seniormedarbejderen har lyst til at fortsætte i sit job.  I Arriva findes der flere forskellige tilbud til seniorer, der ikke ønsker at arbejde på fuld tid.


Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev