Vi oplever i øjeblikket problemer med vores kontaktformular. Man kan opleve fejl på siden og vil ikke modtage svar eller bekræftelse på, at henvendelsen er sendt. Vi modtager alle henvendelser og vil besvare dem hurtigst muligt i den rækkefølge, de er modtaget, når fejlen er løst. Bemærk, at længere svartid kan forekomme.

Vi kan pt ikke modtage henvendelser vedrørende grupperejserDrejer din henvendelse sig om grupperejser, henviser vi til kundeservice på tlf. 70 80 44 44.

Bliv lokomotivfører

Få den bedste plads i toget - bliv lokomotivfører hos Arriva.

Om jobbet

Som lokomotivfører hos Arriva bliver du en del af et større hold, der sammen yder en stor indsats for at give kunderne den bedste rejseoplevelse. Sammen med kollegaerne på værkstedet, på stationerne og i togene er du med til at give Arrivas kunder en god og tryg rejse. 

At være lokomotivfører er ansvarsfuldt. Du har ansvar for passagerernes sikkerhed og medansvar for 'tog til tiden'. Du skal have et godt overblik og lysten til at yde en god service over for vores passagerer, så de føler sig trygge og godt informerede undervejs på deres rejse. 

Jobbet er afvekslende, men du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og på forskellige tider af døgnet, hele året rundt. Til gengæld tilbyder vi Danmarks måske smukkeste arbejdsplads, hvor du fra førerrummet kan opleve naturens pragt og årstidernes skifte på helt tæt hold.

"Jeg kan godt lide at følge naturens gang, og om et par måneder begynder det hele at springe ud. Selvom vi kører på de samme strækninger, sker der noget nyt hver dag"

Jan Sort Lokomotivfører hos Arriva

   


Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev