Er du vores nye buselev? Du får løn under hele din uddannelse! 

Vil du være en del af en spændende branche i rivende udvikling og med mange job- og udviklingsmuligheder? Og vil du have løn under hele din uddannelse? Lige nu søger syv busselskaber på Sjælland 25 buseleve

Du får passagerne frem

Som buselev bliver du en del af et stærkt team af professionelle buschauffører, der sammen har ansvaret for, at busserne kommer frem til tiden, og at passagerne får en god rejse. Du får et selvstændigt job med et stort ansvar og en arbejdsdag med masser frihed, hvor du bliver udfordret og lærer nyt.

Uddannelse og praktikplads med løn fra dag et

Uddannelsen til buschauffør varer 1,5 år. Den foregår primært hos busselskabet, men består også af fire skoleperioder med undervisning på Erhvervsskolen UCplus i Skovlunde. Når du starter på uddannelsen, er du garanteret en praktikplads hos et af busselskaberne. Derfor får du ikke SU, men elevløn allerede fra dag et. På uddannelsen får du erhvervskørekort til bus, og du bliver undervist  konflikthåndtering, billettering, kundebetjening og miljøvenlig kørsel.

Du skal være fyldt 21 år og have kørekort til bil.

Om dig

Du har stor køreglæde

 

Langt det meste af din arbejdsdag foregår bag rattet. Det kan både være i Københavns travle byliv eller på længere strækninger på mere stille og naturskønne ruter i forstaden.

 

Du kan lide mennesker

 

Du kan lide, at have kontakt med mange forskellige mennesker. Du er udadvendt og imødekommende, og det er naturligt for dig, at byde passagerne velkommen med et smil.

 

Du er selvstændig

 

I bussen er du din egen chef. Derfor gælder det om, at få lavet nogle gode rutiner, der fungerer for dig, så du kan overholde køreplanen og sikre, at passagerne kommer godt fra A til B. 

 

Du er fleksibel

 

Du skal kunne lide at arbejde på forskellige tider af døgnet, hele året rundt. Men er du udpræget B-menneske og foretrækker at køre aften- og nattekørsel, eller holder du af at køre i de tidlige morgentimer og få tidligt fri, kan du i samarbejde med din praktikvirksomhed få indflydelse på din arbejdstid. 

 

Rekrutteringsevent

 

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og vil du have en uddannelse og praktikplads med udfordringer og forventninger til dig, samt en god løn og solide medarbejderforhold med tilhørende overenskomst? Så vil vi rigtig gerne møde dig til en rekrutteringsevent på uddannelsescenteret UCplus.

På rekrutteringseventen vil du få information om uddannelsen og de efterfølgende jobmuligheder, samt møde en tidligere buselev, der nu arbejder som buschauffør. Du har også mulighed for at få testet dine færdigheder inden for dansk, matematik og kørsel, og der vil også være tid til at prøvekøre en bus.


Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev