Der er krav om mundbind i al offentlig transport, inkl. i tog, bus og på stationer, frem til d. 2. januar 2021. Læs mere her.

Vær opmærksom på at de nye køreplaner for 2021 træder i kraft søndag d. 13. december 2020. Se de nye køreplaner her og på Rejseplanen.dk.

It Supporter-elev

Dine arbejdsopgaver

Som It-supporterelev i Arriva kommer du til at installere, konfigurere, teste og opgradere software. Elevpladsen er i vores IT-helpdesk, der servicerer hele organisationen, når medarbejdere har brug for teknisk hjælp. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at hjælpe andre og løse tekniske opgaver.

Om uddannelsen

Du bliver uddannet som Frontline IT- supporter. Læs mere om uddannelsen her  

Uddannelsen varer 2 år og 6 måneder. 

Uddannelsen er gratis. Du får elevløn fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft, altså både i praktik- og skoleperioderne. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. 

For at få en praktikplads og uddannelsesaftale med Arriva, skal du have bestået grundforløbet på en erhvervsskole. Herefter er du klar til hovedforløbet, der veksler mellem praktik og skoleophold. I praktikken i Arriva bliver du oplært i de arbejdsopgaver, som hører til uddannelsen, og du får tilknyttet en uddannelsesansvarlig, som følger dig under hele din uddannelse.


Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Og vær med i lodtrækningen om 5 x 2 dagsbilletter til Arriva tog.

Tilmeld nyhedsbrev