Fra søndag d. 19. december 2021 er der krav om pladsbillet og coronapas i DSB's InterCity- og Lyntog. OBS. Gælder ikke i Arrivas tog.

Der er fortsat krav om mundbind/visir i den kollektive trafik samt på stationer, perroner og ved stoppesteder.

Økonomielev

Dine arbejdsopgaver

Som økonomielev i Arriva kommer du til at arbejde med økonomi inden for flere forskellige måder. Du vil komme til at arbejde både i vores afdeling for finans og indtægt, vores kreditor-afdeling samt vores lønafdeling. Dine arbejdsopgaver vil bestå af regnskab, moms og afgifter, budgettering, økonomistyring mm. 

Om uddannelsen

Du bliver kontoruddannet med speciale i økonomi. Læs mere her om uddannelsen her

Uddannelsen varer 2 år inklusive 10 ugers skoleophold. 

Uddannelsen er gratis. Du får elevløn fra den dag, din uddannelsesaftale træder i kraft, altså både i praktik- og skoleperioderne. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve, som du gemmefører inden for de sidste 6 mdr. af din praktiktid. 

For at få en praktikplads og uddannelsesaftale med Arriva, skal du have bestået grundforløbet på en erhvervsskole. Herefter er du klar til hovedforløbet, der veksler mellem praktik og skoleophold. I praktikken i Arriva bliver du oplært i de arbejdsopgaver, som hører til uddannelsen, og du får tilknyttet en uddannelsesansvarlig, som følger dig under hele din uddannelse.


Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Og vær med i lodtrækningen om 5 x 2 dagsbilletter til Arriva tog.

Tilmeld nyhedsbrev