Der er krav om mundbind i al offentlig transport, inkl. i tog, bus og på stationer, frem til d. 2. januar 2021. Læs mere her.

Vær opmærksom på at de nye køreplaner for 2021 træder i kraft søndag d. 13. december 2020. Se de nye køreplaner her og på Rejseplanen.dk.

 
Midtrafik Arriva bus

Arriva får flot kåring af Midttrafik

Én gang om året kårer Midttrafik de busselskaber, der har den højeste kundetilfredshed. I år har Arriva fået en flot 3. plads blandt de syv busselskaber, der kæmpede om titlen som ’Bedste busselskab 2016’.

Midttrafiks kåring ’Bedste busselskab 2016’ gives til de to busselskaber, som har den højeste kundetilfredshed, og som præsterer flot på en række kvalitetsområder. Det er altså chaufførerne og deres gode arbejde, der vurderes og belønnes.

I år dystede Arriva mod seks andre busselskaber i kategorien ’store ruter’, som gælder buslinjer, der kører over 15.000 køreplantimer.

Helt præcis er det Arrivas buslinje 100 (Odder-Silkeborg), 113 (Aarhus-Silkeborg), 123 (Aarhus-Ebeltoft) og 200 (Skanderborg-Hørning-Aarhus-hinnerup), der får 3. pladsen i kåringen af Midttrafiks bedste busselskab 2016. Med den flotte placering følger også en pengepræmie på 25.000 kr.

I puljen ’små ruter’ løber Midtbus Jylland med sejren, og Keolis vinder prisen i puljen ’store ruter’.

Foto: Midttrafik