DriveNow københavns lufthavn

DriveNow åbner for parkering i lufthavnen

Torsdag den 14. juli 2016 bliver det muligt for de mange tusinde brugere af DriveNow at køre direkte til og fra Københavns Lufthavn.

Bybilskonceptet DriveNow, der blev lanceret i København tilbage i september 2015, åbner nu muligheden for, at deres kunder kan køre deres kuffeter helt til døren i Københavns Lufthavn. Det betyder samtidig, at man fremover kan hoppe direkte ind i en DriveNow-bil, når man ankommer til lufthavnen og skal videre ind mod byen.

De nye parkeringsmuligheder befinder sig på stueplan i parkeringshuset P7. Det giver brugerne under fem minutters gang til Terminal 3 og dermed lynhurtig adgang til lufthavnen uden at skulle bekymre sig om parkering eller tung baggage.

”Vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder parkering i Københavns Lufthavn. Vi har haft stor efterspørgsel blandt kunderne på, at de kunne afslutte deres tur i lufthavnen, og det er en løsning, vi har arbejdet længe på at gøre mulig. Derfor er det også en kæmpe fornøjelse, at det nu bliver en realitet for vores kunder, at de kan komme både nemt, hurtigt og komfortabelt til og fra lufthavnen med DriveNow,” siger Kenneth Futtrup, der er ansvarlig for DriveNow Danmark.

DriveNow har en række faste og markerede parkeringspladser i parkeringshuset P7, hvor man som kunde altid kan finde sin bil, når man skal fra lufthavnen. Kører man til lufthavnen, vil der altid være mulighed for at komme af med bilen i parkeringshuset.

”Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for vores kunder at benytte sig af de nye muligheder, de får med parkering i lufthavnen. Derfor har vi fundet en løsning, hvor det altid er muligt at komme af med bilen, så man ikke skal tænke på, om der er en ledig parkeringsplads, når man kører til lufthavnen med DriveNow,” fortæller Kenneth Futtrup.  

Med parkering i lufthavnen kommer der også til at følge et gebyr, som bliver lagt til din tur, uanset om du afslutter eller påbegynder den i lufthavnen. Gebyret lyder på 59 kr., og det går ifølge DriveNow alene til leje af parkeringspladserne i Københavns Lufthavn.

Læs mere om DriveNow og hvordan du tilmelder dig.