DriveNow solnedgang

DriveNow fejrer 2-års fødselsdag

Efter to år i de Københavnske gader er DriveNow stadig i vækst og under konstant udvikling. Herunder kan du læse, hvad DriveNow har af planer for fremtiden, samt hvordan det går for bybilerne i København.

Det er nu to år siden DriveNow rullede de 400, elektriske BMW i3, bybiler på gaden for første gang. Efter to år med DriveNow i de Københavnske gader, nærmer vi os nu 50.000 registrerede kunder, samt en stabil tilstrømning på ca. 1.600 nye kunder hver måned. Alt i alt har bilerne nu tilbagelagt 4,3 mio. 

Morten Jakobsen, Head of Mobility Services i DriveNow, siger: ”DriveNow er inde i en god udvikling, hvor vi konstant arbejder på at tilbyde vores kunder den bedst mulige oplevelse, når de benytter vores biler. Bybils konceptet generelt har et stort potentiale, og det er blevet taget godt imod af kunderne. Indbyggerne i København er ikke længere i tvivl om hvad DriveNow er.”

Igennem de første to år er der blevet implementeret nye funktioner som eksempelvis ’Handshake’, operationsområdet er blevet udvidet og det er eksempelvis blevet muligt at starte og afslutte en tur i Københavns lufthavn. Ifølge Morten Jakobsen kommer udviklingen af produktet til at forsætte. 

”Næste mål er at udvikle vores produkt, så vi kan tilbyde kunderne endnu bedre oplevelser. De næste par måneder bliver utroligt interessante, ikke mindst ser vi frem til at blive til en del af Rejseplanen.dk, hvor vi på den måde bliver en endnu mere integreret del af den offentlige transport. Vi glæder os til fremtiden, og til at videreudvikle det produkt vi mener, er med til at gøre den kollektive trafik, både mere bæredygtig og fleksibel. ” 

Udover tilkoblingen til Rejseplanen.dk har DriveNow også en række andre initiativer i støbeskeen. Det vil blandt andet snart være muligt at købe en månedspakke, som kommer til at bestå af et månedligt abonnement, hvor kunden frit kan benytte bilerne 15 timer om måneden til en fast pris.

Hvad er en bybil?
Bybils konceptet fungerer som et såkaldt free flow-system, hvilket betyder, at man som kunde kan tage bilen og parkere den igen, hvor man har lyst til inden for operationsområdet. For at finde, reservere, åbne og låse bilerne, bruges DriveNow appen, og samtidigt kan rejsekortet benyttes som nøgle til bilerne.