På billedet nedenfor vises alle nominerede i de tre kategorier Årets Operatør, Årets Københavnerlinje og Årets S-buslinje.

Arriva i Slangerup modtager flot pris

Det er med stor stolthed, at vi kan fortælle, at buslinje 600S er kåret som Årets S-buslinje af buspassagererne.

Til den årlige operatørkonference for Movias busoperatører modtog buslinje 600S og Arriva i Slangerup som operatør prisen som Årets S-buslinje.

Prisen gives ifølge Movia til den operatør blandt i alt otte S-buslinjer, som passagererne er mest tilfredse med. I år blev prisen tildelt buslinje 600S, der er den længste af S-buslinjerne, og kører mellem Hillerød Station og Hundige Station via Ølstykke station og Roskilde station. Vinderen af prisen modtager 50.000 kroner. 

Arriva i Slangerup overtog buslinje 600S i december 2016.

"Jeg synes, at det er stærkt gået, at vi på så kort tid har formået at gøre buspassagerne så tilfredse, at vi nu er kåret som Årets S-buslinje 2017. Det er vi stolte af" fortæller Jeanne Grossmann, der er driftschef i Slangerup.

Prisuddelingen er baseret på Movias kvalitetsindeks, hvor Movia løbende måler passagerernes tilfredshed på en række områder såsom begrænsning af støj, overholdelse af køreplanen, indeklima og chaufførens service og fremtræden. 

Kvalitetsindekset er lavet på baggrund af interviews med 30.000 passagerer i busserne i Movias område på Sjælland, Lolland, Falster og Møn.

Stort tillykke til chaufførerne i Slangerup med den flotte pris.