Der er ikke krav om pladsbillet i Arrivas tog, men der er krav om pladsbillet hos DSB (undtagen i S-tog). Læs mere her

 
Arriva-deltager-i-bachelorløftet

Arriva deltager i regeringens bachelorløfte

Arriva deltager i regeringens bachelorløfte, som uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) står bag

Regeringen præsenterer bachelorløfte

I dag, mandag den 1. april, lancerede uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) regeringens bachelorløfte.

Bag løftet står et enigt Folketing, som i fællesskab ønsker en bedre balance mellem det, som de danske studerende lærer, og de kompetencer, der er brug for på arbejdsmarkedet. Derfor har Arriva Danmark tiltrådt sig bachelorløftet sammen med en lang række andre virksomheder.

Med bachelorløftet viser Arriva, at vi vil se positivt på at ansætte bacheloruddannede i nye stillinger, hvor det er relevant. Det er et skridt på vejen for at udvikle de studerendes karrieremuligheder.

Målet er, at de studerende får bedre muligheder for at prøve kræfter med arbejdsmarkedet efter deres bacheloruddannelse og for at vende tilbage til universitetet efter nogle år på arbejdsmarkedet. Det skal være med til at skabe en kulturændring, som giver flere muligheder for de studerende og større vekselvirkning mellem studieliv og arbejdsliv.

For Arriva betyder det, at vi kan få flere kvalificerede ansøgere til udvalgte stillinger, og at de nyuddannede i Arriva kan fortsætte deres uddannelse efter et par år på arbejdsmarkedet eksempelvis som deltidsstudier.

(Billede lånt af Uddannelses- og Forskningsministeriet)