Der er ikke krav om pladsbillet i Arrivas tog, men der er krav om pladsbillet hos DSB (undtagen i S-tog). Læs mere her

 
SHARE NOW Danmark

DriveNow fortsætter rejsen som SHARE NOW

I dag tager DriveNow det sidste skridt i fusionen med car2go og bliver til SHARE NOW. Dermed bliver SHARE NOW den største udbyder af bybiler i Europa, og for de danske kunder betyder det bl.a. et større udvalg af biler. Allerede fra næste uge kan man køre i en SHARE NOW-bybil fra Mercedes.

I fire et halvt år har DriveNow været en del af bybilledet i København, og nu fortsætter den spændende rejse som SHARE NOW. Bybilstjenesten tager nemlig i dag det sidste skridt i fusionen med car2go, som er en del af den større fusion mellem Daimler og BMW’s mobilitetstjenester, der blev meldt ud sidste år. Dermed ser SHARE NOW nu dagens lys herhjemme, og konkret betyder det adgang til nye biltyper og mærker, en ny app og adgang til nye typer services. 

”Vi har glædet os til at nå hertil, hvor vi nu kan præsentere SHARE NOW for vores danske kunder. Gennem det seneste år har vi arbejdet på at udvikle en ny, fælles platform for SHARE NOW-brandet, og det dækker bl.a. over en ny app, som man skal downloade. Samtidig har vi nu adgang til en række andre bilmærker, og allerede fra næste uge vil man som SHARE NOW-kunde kunne køre i en Mercedes-Benz A-klasse,” fortæller Morten Jakobsen, adm. direktør for SHARE NOW Danmark. 

2020 bliver et spændende år for bybilstjenesten, hvor der vil være fokus på udvikling. Der kommer nye produkter og services, SHARE NOW-området vil blive udvidet, og der kommer flere biltyper i flåden.   

Nye biltyper og services 

Udover bilerne fra Mercedes, der nu sættes på gaden, tages nogle af benzinbilerne ud af flåden for at erstatte dem med elbiler senere på foråret, og samtidig kommer der nye biltyper i sortimentet. 

”Vores ambition er igen at have en flåde, der kun består af elbiler, men først når de kan dække vores kunders behov. Elbilerne bliver bedre og bedre, og derfor sætter vi også flere af dem på gaden i løbet af foråret, og samtidig tager vi nogle af benzinbilerne ud. I 2019 udvidede vi sortimentet af bybiler, og det vil vi fortsætte med i år, hvor vi prøver andre biltyper af,” siger Morten Jakobsen. 
Fusionen giver ikke kun adgang til andre bilmærker, den giver også adgang til nye services, som endnu ikke er etableret i Danmark. 

”SHARE NOW er blot ét af flere forretningsben i NOW-familien, og vi vil kigge på mulighederne for at udnytte synergierne mellem de andre services og vores bybiler på det danske marked,” lyder det fra Morten Jakobsen. 

Simpel overgangsproces

Kunder, der tidligere har været registreret hos DriveNow, skal hente den nye SHARE NOW-app. Herefter logger man ind med samme brugernavn og kode som tidligere, hvorefter alle oplysninger automatisk og sikkert overføres til det nye system. Så er man klar til at køre.

Læs mere om SHARE NOW Danmark her: https://www.share-now.com/dk/da/