OBS: Der er krav om mundbind i al offentlig transport, inkl. i tog, bus og på stationer, fra lørdag d. 22. august til 31. oktober. Læs mere her.

Fra d. 12.08 er der indført krav om pladsbillet i DSBs InterCity og InterCityLyn-tog. Læs mere om DSB pladsbillet her.

 
Rejs for kun 49 kr.

Oplev det bedste af Danmark med tog

Solen skinner, fuglene fløjter og træerne bliver grønnere og grønnere. Det dejlige danske forår er i fuld gang, og selvom det startede på utraditionelvis, kalder det stadig på oplevelser man kan få sammen – med afstand.

Med den flotte natur og de lange kyststrækninger byder Danmark på et væld af oplevelser, du hurtigt kan tage til med dine nærmeste. Og vi vil gerne hjælpe jer med at komme nemt og trygt på vej.

Fredag d. 22. maj kan du for 49 kr. rejse ubegrænset hele dagen med vores Arriva OneDay-billet. Billetten gælder i alle Arrivas tog – så I kommer nemt både ud og hjem på den samme billet.

Fordele med Arriva OneDay

Med Arriva OneDay kan du rejse hele dagen lang og køre ubegrænset i alle Arrivas tog. Som voksen kan du gratis medtage to børn under 12 år på samme billet. 

Salget er allerede gået i gang. Billetten udbydes kun i et begrænset antal. 

Billetten kan købes til og med d. 22. maj 2020.

Køb din OneDay-billet til d. 22. maj her eller i Arriva appen

 

Coronavirus

Beskyt dig selv og andre når du rejser med kollektiv trafik.

I Arriva følger vi regeringens og myndighedernes anbefalinger, og i samarbejde med relevante aktører gør vi alt, hvad vi kan, for at begrænse smittespredningen. Generelt har vi intensiveret den indvendige rengøring, hvor der er fokus på kontaktflader som holdestænger og trykknapper. 

Læs mere om hvordan vi i Arriva håndterer Coronavirus her.

På siden finder du også en oversigt, hvor du kan se, hvor god plads der er i toget på specifikke strækninger og tidspunkter. Find oversigten her