Vi oplever i øjeblikket problemer med vores kontaktformular. Man kan opleve fejl på siden og vil ikke modtage svar eller bekræftelse på, at henvendelsen er sendt. Vi modtager alle henvendelser og vil besvare dem hurtigst muligt i den rækkefølge, de er modtaget, når fejlen er løst. Bemærk, at længere svartid kan forekomme.

Vi kan pt ikke modtage henvendelser vedrørende grupperejserDrejer din henvendelse sig om grupperejser, henviser vi til kundeservice på tlf. 70 80 44 44.

 
Familie på tur i naturen

Rejs ekstra billigt i vinterferien med Arriva OneDay

Vinterferien er lige om hjørnet, og selvom hverdagen endnu ikke er som vi kender den, så har du stadig mulighed for at komme på togtur med Arriva.

Sådan håndterer vi Covid-19

I Arriva følger vi regeringens og myndighedernes anbefalinger, og i samarbejde med relevante aktører gør vi alt hvad vi kan, for at begrænse smittespredningen.

Læs mere om hvordan vi håndterer Covid-19 her.

Vi har sørget for en ekstra billig togbillet til dig der vil på tur i vinterferien. Lige nu kan du nemlig købe din OneDay-billet til vinterferien for kun 99 kr. Så kan du udforske den danske natur, besøge de nærmeste eller blot give børnene en sjov og hyggelig dag med togtur dagen lang. 

Med Arrivas OneDay-billet kan I komme både frem og tilbage på samme billet. Samtidig kan I ovenikøbet tage to børn under 12 år gratis med på turen.

Billetten med den særlige kampagnepris til vinterferien kan købes i perioden fra d. 5. februar – 11. februar 2021 og udbydes kun i et begrænset antal. 
Se her hvor langt du kan komme med Arrivas tog.

Køb Arriva OneDay i Arriva appen eller i vores webshop.

Pas godt på hinanden – også i toget.