Vi oplever i øjeblikket problemer med vores kontaktformular. Man kan opleve fejl på siden og vil ikke modtage svar eller bekræftelse på, at henvendelsen er sendt. Vi modtager alle henvendelser og vil besvare dem hurtigst muligt i den rækkefølge, de er modtaget, når fejlen er løst. Bemærk, at længere svartid kan forekomme.

Vi kan pt ikke modtage henvendelser vedrørende grupperejserDrejer din henvendelse sig om grupperejser, henviser vi til kundeservice på tlf. 70 80 44 44.

 
ArrivaNordtyskland

Uændrede togtakster i Arriva Tog

Der bliver ingen ændringer i taksterne for Arrivas kunder på hverken enkeltbilletter, rejsekort eller pendlerkort, når takståret skifter søndag den 16. januar. Priserne for rejser i det vestlige Danmark såvel som over Storebælt (og i øvrigt også på Sjælland) holdes alle i ro.

”Efter snart to turbulente år med fokus på nedlukninger og restriktioner glæder vi os over den gradvise normalisering og at kunne byde kunderne velkommen tilbage i toget. At også uændrede priser kan bidrage til at det bliver en så tryg oplevelse for vores kunder som muligt, er vi kun glade for”, udtaler Therese Christensen, Chef for Kommerciel og Planlægning i Arriva.

Hvor meget priserne gennemsnitligt må stige fastsættes af Trafikstyrelsen. Det er herefter togoperatørerne og trafikselskaberne, som udmønter den konkrete takstændring.