Arrivas nye ledelsesgruppe

Arrivas nye ledelsesgruppe er på plads

Arriva Danmark kan nu præsentere sin nye ledelsesgruppe, som skal stå i spidsen for virksomheden gennem den transformation, der venter forude.

Den 15. maj i år blev Arriva solgt til den tyske investeringsfond Mutares, og siden da er der blevet arbejdet med at lægge ny strategi for virksomheden. En del af det forestående arbejde ligger i en komplet rebranding, da Arriva ikke kan bibeholde sit gamle navn efter salget.

”Jeg er enormt glad for at kunne præsentere vores nye ledelseshold, der har alle de strategiske og personlige kompetencer til at drive den transformation, vi skal igennem. Med dette hold af ledere på plads kan vi nu tage teten og i samarbejde med hele Arriva få eksekveret de planer, der er lagt, så vi kan styrke vores forretning,” fortæller CEO Marianne Bøttger.

Arriva Danmarks ledelse udgøres af:

  • Marianne Bøttger, CEO
  • Nicolai Heineke, CFO
  • Henrik La Cour, MD, Arriva Bus
  • Erik Poulstrup, MD, Arriva Tog og UCplus
  • Pia Hammershøy Splittorff, direktør Corporate Affairs

Som en ny del af Arriva Danmarks organisationsstruktur bliver ledelsen af Arriva Tog og uddannelsescentrene UCplus begge varetaget af Erik Poulstrup. Ligeledes får busdivisionen, der tidligere havde både en øst- og en vest direktør, nu en samlende direktør i form af Henrik La Cour. Ydermere er Pia Hammershøy Splittorff indtrådt i ledelsen, som direktør for Corporate Affaires – hvorunder ansvarsområder som Kommunikation, Public Affaires og ESG vil høre til.