Tag toge til Tønder Festival 2023

Kør med Arriva hjem fra Tønder Festival og Ribe Vinfestival

Vi indsætter ekstra afgange, der kan køre dig hjem efter Tønder Festival og Ribe Vinfestival fredag og lørdag den 25. og 26. august 2023.

Kom godt hjem fra Tønder Festival og Ribe Vinfestival

Skal du til Tønder Festival eller Ribe Vinfestival, så kan Arriva køre dig både ud og hjem. I forbindelse med de to festivaler indsætter vi ekstra natafgange efter fredag og lørdag den 25. og 26. august.

På Tønder Festival kan du opleve musik med rødder i folk, rootsrock, country, blues, cajun, world med mere. Festivalen byder på internationale navne i topklasse og har en unik musikprofil, hvor du kan opleve internationale kunstnere, der ikke spiller på andre danske festivaler. Tønder Festival er ikke mindst kendt for sin helt særlige hyggelige og intime atmosfære og byder ud over musikken på kunst, events, artist talks, madboder, restauranter, barer og meget andet.

På Ribe Vinfestival kan du se frem til et stort vinmarked i Ribes hyggelige og middelalderlige gågade. På vinfestivalen er der cirka 30 forskellige vinimportører, som både giver smagsprøver og fortæller om de forskellige vine.

Se køreplanen med de ekstra afgange her på siden.

Køb din billet i Arriva Tog appen eller webshoppen.

Køb billet