Vi har indsat dubleringsbusser med ekstra plads til cykler mellem Odense og Svendborg fra 10. juli til 08. augustSe mere her.

Vær opmærksom på at DSB har krav om pladsbillet i IC-, IC Lyn og Regionaltog. Der er ikke pladsbilletkrav i Arrivas tog. Læs mere her.

UCplus

Arriva har siden opkøbet af Bus Danmark i 1999 ejet uddannelsescenteret UCplus, der i mere end 40 år har specialiseret sig i grund- og efteruddannelse af chauffører til transportbranchen.

UCplus uddanner både buschauffører, taxichauffører, lastbilchauffører, handicapchauffører, personale til person- og godstog samt sprogkursister.

I alt grunduddanner UCplus cirka 400 rutebuschauffører om året. Heraf uddannes de fleste i hovedstadsregionen på UCplus’ uddannelsescenter i Skovlunde, mens resten uddannes i Midtjylland. UCplus har derudover cirka 8.000 medarbejdere på efteruddannelseskurser årligt.

Grunduddannelserne gennemføres både som arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) og erhvervsuddannelser (EUD). UCplus gennemfører ligeledes en kombineret dansk- og chaufføruddannelse, målrettet nydanskere med utilstrækkelige danskkundskaber.

UCplus drives som et selvstændigt forretningsområde i Arriva Danmark A/S. 

Arrivas andre forretningsområder


Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode tilbud, unikke rabatter og spændende nyheder fra Arriva direkte i din indbakke.

Og vær med i lodtrækningen om 5 x 2 dagsbilletter til Arriva tog.

Tilmeld nyhedsbrev